Hackerspace Nijmegen (working title) zoekt deelnemers!

Uit Hackerspace Nijmegen Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Update: Het minimum bedrag is bereikt, maar meer deelnemers zijn nog steeds welkom en van belang om de kosten per deelnemer te kunnen verlagen en om de space een succes te maken.

Ben jij als hacker, maker, security specialist, kunstenaar of anderszins geïnteresseerd om gelijkgestemden te ontmoeten? Bijvoorbeeld door samen aan projecten te werken, workshops te bezoeken of te organiseren? Wordt dan deelnemer bij de nieuw op te richten hackerspace in Nijmegen!

Kijk op hackerspaces.nl voor meer uitleg over wat een hackerspace is of op hackerspacenijmegen.nl voor meer info over deze nieuwe space.

Er is zicht op een ruimte, maar we hebben voor komende vrijdag (16 maart 2018) nog een aantal extra deelnemers nodig om de kosten te kunnen dekken! Maandelijkse sponsoring zonder deelnemer te worden is natuurlijk ook welkom.

Hier zijn foto's van de ruimte die we willen huren.

Hier is een inventarisatie van de kosten en huidige donateurs.

Wil je ons steunen met een maandelijkse bijdrage en deelnemer worden: zet dan je naam in de lijst en stuur even een emailtje naar info@hackerspacenijmegen.nl zodat we weten wie er achter de naam op de lijst staat!

Meer info en contact: info@hackerspacenijmegen.nl